Over FMG

About

Fiduciaire Montgomery (FMG) ontwikkelt haar expertise op het vlak van juridische, fiscale en accountancydiensten al sinds 1998.


Een strikte, zeer regelmatige ('real-time') boekhouding is een onmisbare vereiste om van die boekhouding (nog steeds onze 'core business') een echte beheertool te maken, onmisbaar voor een efficiënte besluitvorming voor het management van de onderneming en dus voor haar ontwikkeling.


Ook voor een goede fiscale optimalisatie van de onderneming is een zorgvuldige en precieze boekhouding noodzakelijk


Wij hanteren nieuwe boekhoudkundige technologieën om het invoeren van de boekhouding zo efficiënt mogelijk te maken, en beheren uw boekhouding dan ook vrijwel volledig digitaal.

Onze doelstelling

Een transparante, persoonlijke dienstverlening van hoge kwaliteit voor al onze cliënten, ongeacht hun omvang.

Onze sleutelwoorden

 • Competentie
 • Vertrouwen
 • Professionalisme
 • Gediversifieerde dienstverlening

Onze erelonen zijn marktconform. Na een eerste gesprek waarin we samen de precieze aard van de te leveren diensten hebben bepaald, bezorgen wij u een prijsofferte.


We willen vooral een duurzame vertrouwensrelatie opbouwen. Om die vertrouwensrelatie tot stand te brengen, zijn regelmatige gesprekken onmisbaar. De ontwikkeling en instandhouding van een goede communicatie maakt deel uit van onze filosofie en van de waarden die we met onze cliënten willen delen.Vertrouwen als hoeksteen van een degelijke en duurzame samenwerking

'Fiduciaire' komt van het Latijnse 'fiducia', wat vertrouwen, zekerheid betekent. Dat vertrouwen is voor ons de hoeksteen van een degelijke en duurzame samenwerking met onze cliënten. Vertrouwen is tweerichtingsverkeer.

Wij willen persoonlijk advies verlenen om de cliënt te begeleiden bij het beheer van zijn onderneming en om hem wegwijs te maken in het fiscale landschap.

Wij willen een accountancykantoor op mensenmaat blijven, direct contact houden met onze cliënten, hun eerste gesprekspartner zijn en hun een continue dienstverlening bieden.

Ook willen wij een antwoord kunnen bieden op alle vragen in alle gebieden waar een kmo mee geconfronteerd wordt (fiscaal recht, sociaal recht, administratief recht).

FMG staat in de eerste plaats voor

 • -

  intellectuele eerlijkheid,

 • -

  vertrouwelijkheid en respect voor uw persoonlijke levenssfeer,

 • -

  onafhankelijkheid ten aanzien van derden (banken, verzekeringen, ...),

 • -

  boekhoudkundige en fiscale diensten met toegevoegde waarde,

 • -

  een soepele en transparante communicatie.

De vennoten